Tunische reis / Tunisian journey

Knitterknotter Cal 2022
Tunische reis / Tunisian journey · 02. februari 2022
Het grappige in dit verhaal is dat de hoeken maak zoals ik van Rachel heb geleerd. Zij was 1 van de ontwerpers van de knitterknotter Cal 2021. Inmiddels heb ik ook al een aantal vierkanten/dekens gemaakt op die manier (zie patronen).

Website en een nieuw patroon / Website and a new pattern (english below)
Tunische reis / Tunisian journey · 28. november 2021
Ik ben iemand die alles graag in eigen hand houd en onderhoud ook mijn eigen website. Ik hou ook van simpel en makkelijk, daardoor ben ik nogal eens op zoek naar hoe ik dingen beter kan doen. Dit keer heb ik mijn Website onderhanden genomen. Ik heb overzicht gebracht in mijn patronen. Deze zijn nu allemaal op 1 pagina te vinden. Ik heb ze voorzien van een foto zodat het uitzoeken nog makkelijker wordt. Ik heb besloten om een aantal losse patronen van vierkanten te delen. Je kunt deze gebruiken...

Wat kun je nog meer met Entrelac / What else can you do with Entrelac
Tunische reis / Tunisian journey · 07. december 2020
Ik heb jullie vorige keer al verteld over tunisch entrelac haken. Het is een goede techniek om snel een mooie simpele deken mee te maken. Ik heb even een aparte tutorial gemaakt, die vind je bij de andere tutorials. Natuurlijk kun je er ook mooie patronen mee maken zoals mijn Sterrendeken en de Meadow Star Cal. Maar er is nog een reden dat ik jullie hier als eerste over heb verteld, je kan de verbindingstecniek op verschillende manieren gebruiken. Als je van hoek naar hoek (C2C) werkt, kun je...

Tunische reis / Tunisian journey · 02. november 2020
Vorige week heb ik mijn nieuwe set Denise Ready2Go Haaknaalden ontvangen. Ik heb deze set gesponsord gekregen, dus moest ik ze natuurlijk moest ik deze even proberen. Over de Denise naalden kan ik niets anders zeggen dan TOP! Ik wou dat ik ze veel eerder had gehad! Ik werkte hiervoor met Knitpro, maar ik had altijd ruzie met hun kabels. Die kabels koop je opgerold en die krul die krijg je er niet uit. Er was mij verteld om hem even in heet water te houden (niet het metalen deel ivm loslaten van...